Tietosuoja-asetuksen vaatima dokumentaatio yrityksille

Voit kertamaksulla ostaa yrityksellesi EU tietosuoja-asetuksen (GDPR-asetus) vaatimukset täyttävän dokumentaation.

Dokumentti sisältää kaikki tarvittavat oleelliset dokumentit, joilla yrityksesi tai yhdistyksesi voi osoittaa huomioineensa GDPR-asetuksen vaatimukset.

Dokumenttipaketissa huomioidaan myös muutoksessa oleva Henkilörekisterilaki sekä Tietosuojalaki.

Dokumenttipaketteja on neljä:

  1. Isot yritykset. Tämä on tarkoitettu yli 20 hengen yrityksille, sekä yritykselle jolla on useita konttoreita. Yritykset, joiden oleellisena toimintamuotona ovat henkilötiedot, hankkivat myös tämän paketin. Esimerkiksi matkatoimistot, asuntokauppiaat, terveydenhuoltoyritykset.
  2. Mikroyritykset. Tämä dokumenttipaketti on tarkoitettu pienyrittäjille ja yrityksille, joilla on 1 kiinteä konttori ja työntekijöitä alle 20. Paketti soveltuu myös Asunto-osakeyhtiöille.
  3. Yksityisyrittäjät. Tämä dokumenttipaketti on tarkoitettu yksityisyrittäjille , joilla voi olla työntekijöitä 1-2. Paketti soveltuu Pienelle Oy:lle sekä Ay, Ky, Tmi ja maatalousyrittäjälle.
  4. Yhdistykset.  Tämä dokumenttipaketti on tarkoitettu seura- ja yhdistyskäyttöön. Paketti on tarkoitettu erilaisten liikunnallisten, aatteellisten ym. yhdistysten ja seurojen käytettäväksi.

Dokumentatio sisältää myös hyvät ja seikkaperäiset ohjeet, joiden avulla saat selville mitä Tietosuoja-asetus tarkoittaa sinun yrityksellesi ja miten siihen tulee varautua. Ohjeistuksen laatijalla on 25v kokemus koulutusmateriaalien valmistamisesta.

Dokumentaatiopaketti on ostettavissa ottamlla yhteyttä alareunan sähköpostiosoitteeseen.

Suoraan kauppapaikkaan ison yrityksen dokumentaatiopaketin hankintaan pääset: https://defenum.eu